Schleich Keizerspinguïn

7,19

DeSchleich keizerspinguïn lijkt net echt! Het figuurtje is tot in detail met de hand gemaakt en geverfd. De prachtige details zorgen voor een levensechte uitstraling! De keizerspinguïn is de grootste en zwaarste pinguïnsoort. Het is ook uniek dat dit dier zo ver naar het zuiden op Antarctica leeft. Keizerspinguïns bouwen geen nest, maar broeden direct op het ijs. Na het leggen van een ei gaat het vrouwtje terug naar zee om op vis te jagen en laat het mannetje achter om voor het ei te zorgen. Hij legt het op zijn voeten en broedt het uit onder zijn buikplooi. Afmetingen: 3,3 x 3,1 x 5,1 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.