Schleich Wrattenzwijn

7,19

Schleich wrattenzwijn

Een wrattenzwijn is een zoogdier dat in Afrika voorkomt en zich voornamelijk voedt met wortels, knollen en bessen. Onder zijn ogen en boven zijn neus heeft het wrattenzijn wratachtige knobbeltjes, dat echter geen wratten zijn, maat slechts hele dikke huid. Ter bescherming tegen leeuwen, luipaarde en hyena’s gebruikt hij zijn slagtanden waarmee hij behoorlijke verwondingen toe kan brengen.